DOE DE E-SCAN, LEER EEN PROFESSIONEEL ONDERNEMINGSPLAN SCHRIJVEN EN BOUW JOUW STERKE PUNTEN OM TOT SUCCESVOLLE ONDERNEMER!

Doel

Een online trainingsprogramma dat ondernemers stap voor stap begeleidt bij het stellen en behalen van zijn/haar doelen. Het geeft de ondernemer inzicht en focus in zijn/haar ontwikkeling naar succesvolle ondernemer. Het eindresultaat van dit traject is je eigen ondernemingsplan geschreven te hebben waarmee je de bank of eventuele financierders kunt overtuigen te investeren in je onderneming.

Doelgroep

Dit coaching traject is beschikbaar voor ondernemers die meer uit zichzelf willen halen, hun ondernemerschap verder willen ontwikkelen en een helder ondernemingsplan willen schrijven of financiering voor hun bedrijf zoeken.


Inhoud

Ons online programma geeft je inzicht in de verschillende bouwstenen van een professioneel businessplan. Van marketingplan, financieel plan en eventuele bedrijfsfinanciering. Ook krijg je voorbeelden, tips heldere uitleg, rekenmodellen en bieden we je lokale experts voor je vragen en coaching. Alle informatie die je nodig hebt bij het schrijven van een businessplan vind je hier op één plek. Het helpt je koers te zetten en te houden.

Het traject start met een E scan. Deze scan is online af te nemen. Als de E-Scan is afgerond, wordt het online coachingstraject geactiveerd. Dit traject duurt tussen 3 en 6 maanden. In deze periode werkt de ondernemer elke week een paar uur aan zijn ontwikkeling en ondernemingsplan. Hierin wordt de ondernemer stap voor stap begeleidt door onze expert coaches.

Onderdelen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: 360 graden feedback, doelen stellen, doelen SMART maken, reflectie en evaluatie momenten. Omdat het SMART maken van doelen voor veel mensen lastig is, hebben wij een wizard ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek waardoor het voor ondernemers makkelijker wordt doelen te stellen en ook echt te halen.

Aan het eind van dit traject beschik je over:

  • Jouw entrepreneurial Index : een score tussen 0 en 100 die aangeeft hoe ondernemend je bent
  • Een sterkte/zwakte overzicht: een helder en objectief overzicht van je sterkten en zwakten als ondernemer (25+ pagina’s )
  • Benchmark: jouw scores vergeleken met succesvolle branchegenoten
  • 360 graden feedback: tot 3 personen die je zullen scoren als ondernemer
  • De uitslag van de E scan confrontatietool: jouw 5 stappen naar succes
  • Jouw op maat geschreven Online Ondernemingsplan: een professioneel businessplan dat opgebouwd is met behulp van onze Online tool op basis van de door jouw ingevoerde data en uiteraard met behulp van het coachingsadvies en de begeleiding van onze expert coaches die jouw gedurende 3 maanden zullen begeleiden:
  • Hoe bouw je een doordacht businessplan
  • Reken jouw financieel plan/marketing/bedrijfsfinancieringsplan door
  • Creeer je overtuigende pitch
  • Coaching en tips van experts

Wat is de investering?

De investering voor dit traject is USD 350.00. Het online Ondernemingsplan is 1 jaar geldig en beschikbaar. Na dit traject van 3 maanden kun je een verlenging van het coachen ontvangen voor USD 15.00 per maand als je de kortingscode ENTREPRENEURSCAN2018 invult op de afrekenpagina.

Wanneer start dit traject en overige informatie

Wil je meer weten over dit unieke aanbod ? Neem contact met ons op via

info@ondernemershuis.sr of bel +5978576522.

Neem alvast een kijkje of doe alvast de gratis ondernemerstest: https://entrepreneurscan.com/sr


Ondernemersplan schrijven