Cross cultureel ondernemerschap & International Business

Wie ik ben ? Mila Bahadoersing: Mijn toegevoegde waarde is dat ik als cross cultureel ondernemer met ruim 25 jaar werk en ondernemerservaring helder inzicht geef in diverse ondernemersvragen en proactief mee denk met ondernemers. Ik bied hulp en adviseer ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, voor die bedrijven ben ik een meedenkend voorman. Als mijn hulp nodig is, ben ik er. In sommige periodes is dat vaak, bijvoorbeeld als het bedrijf in transitie is of als een ondernemer internationaal wil uitbreiden.

Met mijn expertise in toerisme, zie zeker kansen in deze sector voor Suriname bevorderen/promoten. Jaya Experience & Incentive en onderdeel van "by Oedradj"

Uiteindelijk gaat het om het volgen van uw droom en het creëren van waarde voor uw omgeving en voor u zelf, door het stellen van DOELEN . Daarbij hoeft u niet exact te weten wat u over een jaar of vijf jaar gaat doen, als u maar weet wat uw volgende stap is..

Graag zoek ik naar mogelijkheden om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Nieuwe samenwerkingen aan te gaan, business te genereren door elkaar te gunnen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO) te bevorderen en toepassen.

Wilt u mij connecten of heeft u een vraag of opmerking?
✆ +31 637030311 (NL)
✆ +597 - 8576522 (SR

"Life is what happening to you, while you are making other plans." JL


Blog/nieuws Blog/nieuws Blog/nieuws.... Blog/nieuws Blog/nieuws Blog/nieuws Blog/nieuws

Je hebt een LinkedIn Bedrijfspagina, maar hoe nu verder?

Jouw bedrijfspagina op LinkedIn is de aangewezen plek om nieuws te delen met zakelijke je volgers. Een bedrijfspagina heeft daarnaast meer voordelen: het vergroot onder andere de vindbaarheid van je bedrijf, je kunt producten en diensten promoten. Gebruiken als onderdeel van jouw marketing strategie bij het vinden van nieuwe klanten. Hoe meer ECHTE volgers je hebt, hoe meer mensen je bereikt. Zorg er dus voor dat zoveel mogelijk loyaal en betrokken publiek je gaan volgen. Mensen die vervolgens als 'Ambassadeurs' van je merk(bedrijf) optreden.


Plannen om een bedrijf te starten in Suriname? Bereid je goed voor.

Mensen die een onderneming in Suriname beginnen doen er verstandig aan niet onmiddellijk hoog van de toren te blazen. Bijna 50 % van al je nieuwe klanten, medewerkers, organisaties of collega's ondernemers is absoluut niet gediend van betweterig gedrag, blijkt uit mijn onderzoek van ondernemers in Suriname.(Jaya Experience 2011)

Veranderingen doorvoeren of een te Nederlandse aanpak hanteren, valt ook al niet lekker bij de gevestigde orde. 1 op de 3 Surinamers heeft daar een broertje dood aan. En uitsloverig gedrag staat nog altijd op een mooie derde plaats in de top 3 van ergernissen.


Een waardevol LinkedIn netwerk bouw je zo zelf op.

Dat LinkedIn misschien wel het meest effectieve zakelijke netwerk is, dat weten de meesten van ons wel . Bijna iedereen die zich direct of indirect bezig houdt met zakendoen heeft tegenwoordig een profiel. Een profiel waar contactgegevens en ervaring staat beschreven. Een aantal keer per week wordt er gelinkt met nieuwe connecties, vaak blijft het dan zo’n beetje bij. Vervolgens komt de opmerking “Ik zit op LinkedIn, maar het levert me niets op.”. Dat klopt, want linken en verder niets doen is hetzelfde als iemand gedag zeggen en vervolgens doorlopen of op een netwerk bijeenkomst ijverig alleen visite kaartjes uitdelen en krijgen om ze later in een mooie map of box te bewaren , je raakt nooit in gesprek en niemand weet wat je voor hen kan betekenen.


Hoe start je een echte discussie op LinkedIn Groepen

Tips voor een echte Discussie op LinkedIn Groepen

Het is in de praktijk niet makkelijk om een echte LinkedIn discussie te starten en reacties los te krijgen. Of toch niet? Hierbij wat tips voor een echte discussie op LinkedIn Groepen, die volgens mij helpen:Je hoeft als ondernemer in Suriname niet klein te denken!

Hoe je als ondernemers met beperkte mogelijkheden toch grotere prestaties kunt bereiken of succesvol kunt zijn door beginnen met groots te denken.