Marktorientatie & Gezamenlijke beursdeelname 'Vakbeurs Suriname 2018'

United Caribbean Business Fair

De "7daagse United Business Fair van 21 okotober t/m 28oktober 2018 is de week van de Ondernemers in Suriname, zal grootser dan ooit worden gehouden bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Paramaribo.

De Business-to-Business beurs in Suriname. Met ruim 180 exposanten uit 21 verschillende landen, Waarbij vooral de regio sterk vertegenwoordig word. Dit jaar wil United Caribbean Business Fair haar bereik vergroten door ook bedrijven aan te trekken van andere bevriende naties. Deze beurs is voor het MKB in Suriname en internationaal (de regio) de ideale partner als het gaat om B2B regionaal alsook internationaal.

Jaya Expereince biedt in samenwerking met Ondernemershuis Paramaribo ondernemers uit Nederland en de Nederlandse Antillen de mogelijkheid voor een gezamelijke beursdeelname inclusief de marktorientatie handelsreis (21 t/m 24 oktober) voorafgaande van de UCBF2018 en geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf of dienst te presenteren op het gezamenlijke Paviljoen. Krijgt u voldoende mogelijkheden uw eigen bedrijfsprofiel, concept, imago en zichtbaarheid te vergroten . Tevens is er de mogelijkheid voor ondernemers om een seminar of meet & greet te plannen. Deelname aan deze beurs is een uitstekende manier om contacten te leggen met potentiële afnemers en distribiteurs in de regio en om verdere marktinformatie in te winnen. Het evenement is een uitstekende manier om u te oriënteren op deze dynamische markten. U hoort de ervaringen van bedrijven die in Suriname en het Caribiache gebied zijn. Deze ondernemers lichten specifieke kansen toe en kunnen uw vragen rechtstreeks beantwoorden. Verder geven vertegenwoordigers uit dit gebied u belangrijke informatie over zakendoen in hun gebied.

Onze beursdeelnemers krijgen een persoonlijke begeleiding en advies bij de voorbereiding van de beurs, een stappenplan, beurs to do checklist inclusief welkoms diner en diverse seminars. Op het OHP/NL-paviljoen tijdens de beurs is alles geregeld en inbegrepen: Standhuur, opbouw, schoonmaak, meubelen, elektriciteit, internet. ook inbegrepen

  • Presentatie cq meet en greet
  • online advertensie Unitednew.sr incl. vermelding in magazine
  • Vip uitnodigingskaart voor de beurs voor uw contacten
  • Matchmaking

Deelname is inclusief een eigen presentatie/seminair tijdens de UBF2018 en matchmaking vooraf op afspraak. *Voor Nederlandse ondernemers is de mogelijkheid om een voucher aan te vragen voor deelname via RVO, Dit kan eventueel door Jaya Experience als intermediar vooraf voor u worden aangevraagd voor 50% van de kosten tot een max van 1500 euro. De reis en verblijfkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Tevens hebben wij verschillende afspraken met hotels in Suriname. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het toekennen van de vouchers, belangrijk om deze daarom ook tijdig aan te laten vragen.

Aanmelden of meer informatie.
Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0637030311

foto impresisie UBF2017


informatie vakbeurs B2B