Investeringskansen Sociaal Ondernemen & Outsourcing mogelijkheden in Suriname

Deze handelsmissie van 23 t/m 28 oktober in Suriname, heeft een tweeledig doel, en zal zich richten op de investeerderskansen sociaal ondernemen en outsourcing in Suriname.

Tijdens deze handelsmissie zullen diverse projecten worden bezocht en is er een matchmaking tussen lokale ondernemers en investeerders.

Jaya Experience biedt in samenwerking met Ondernemershuis Paramaribo, ondernemers en investeerders uit Nederland en de Nederlandse Antillen een handelsmissie (23 t/m 28 oktober). Hierbij zullen innovatieve Surinaamse ondernemers, die opzoek zijn naar financiële partners, een pitch deck geven en krijgen de deelnemers van de handelsmissie, de mogelijkheid om in duurzame projecten in Suriname te investeren en kennis te delen.

Het tweede deel van de handelsmissie zal in gaan op de kansen van outsourcing. Uit onze ervaring blijkt dat veel bedrijven in Nederland nog niet volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die outsourcing naar Suriname kan bieden. Vooral wanneer deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren en betrouwbare partij .

Tijdens de missie gaan wij in op de volgende vragen:

Welke werkzaamheden kunt u uitbesteden

Hoe zit het met de kwaliteit van het uitgevoerde werk

Hoe zit het met de continuïteit van de werkzaamheden

Hoe zit het met het tijdverschil, voordeel of nadeel

En natuurlijk super belangrijk, hoe zit het met de kosten en het voordeel voor Nederlandse bedrijven


Wat zijn de voordelen voor de deelnemers:

Deelnemers krijgen een persoonlijke begeleiding en advisering bij de voorbereiding van de handelsmissie. Tevens krijgen de deelnemers een doordacht stappenplan. De handelsmissie is inclusief welkom diner & netwerk bijeenkomsten en optioneel participeren aan het Oil & Gas Congres, 24 en 25 oktober van One Basin Three Nations welke wordt gehouden in Paramaribo. (informatie volgt voor geïnteresseerden )

Tijdens de handelsmissie krijgen de deelnemers inzicht in de kansen maar ook de valkuilen van investeren in Suriname, spreken ze lokale investeerders en ondernemers.


Bijwonen van de Pitch Challenge 27 oktober inclusief matchmaking vooraf.


Na de handelsmissie zijn er vervolg afspraken terug in Nederland en wordt er een traject afgesproken en eventuele begeleding van uit de organisantie in samewerking met diverse partners in Suriname oa het Ondernemershuis Paramaribo.

*Voor Nederlandse MKB ondernemers is er de mogelijkheid om een voucher aan te vragen voor deelname via Rvo, deze voucher kan door Jaya Experience als intermediair, vooraf voor u worden aangevraagd voor 50% van de kosten tot een max van 1500 euro. Reis en verblijfkosten zijn hier niet bij inbegrepen en voor eigen rekening.

Aanmelden of informatie :

Neem contact op met Jaya Experience via het nummer + 31 637030311 of per mail info@jayaexperience.nl

Handige informatie :

https://jayaexperience.nl/ondernemershuis-paramaribo/pitch-challenge


http://onebasinthreenations.com/
Handelsmissie: Investeringskansen Sociaal Ondernemen & Outsourcing mogelijkheden in Suriname