Werken van uit het buitenland

                         

De echte Suriname belevenis is niet compleet als u niet in Saramacca bent geweest! Groningen is de hoofdstad van het district Saramacca en ligt aan de linkeroever van de Saramacca rivier, heeft een klein historisch dorpje met oude koloniale woningen een prachtig oud koloniale woning van de districtscommissaris van Saramacca. Lekker relaxen aan de waterkant of een wandeling maken in de omgeving. Heerlijk fietsen door Saramacca, leer de vriendelijke lokals kennen, zomaar langs de vele paden en groenten tuinen. Bezoek de verschillende ressorten(wijken) raak geïnspireerd,voel en beleef Suriname op een creatieve en bevlogen manier. 

Jaya Experience@Suriname:Biedt ondernemers een inspirerende plek, met verblijf, inruil voor eventueel hun sociale kapitaal, door zich in te zetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (lokale omgeving). Trainingen en ondernemen vanuit het buitenland(Suriname).  Op het prachtig gelegen zelfvoorzienend Landgoed Linde's Lust met een eigen citrus plantage en groeten uit eigen tuin. Bieden wij verblijf, kantoor, wifi, vergader faciliteiten & professionele adviseurs ter ondersteuning, met natuurlijk ook een uitstekend kok in huis.

Uw ideeën, opdrachten uitwerken of focus? Nieuwe inzichten en contacten nodig? Op Landgoed Lindes Lust kunt u werken vanuit Suriname. Verrijk uw ondernemers ervaring door te werken vanuit het buitenland. Tevens bieden we ruimte aan nieuwe lokale initiatieven, ondernemers, professionals en kunstenaars om hun product of dienst onder de aandacht te brengen. Focus ligt hierbij op impact en innovatie op een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Wij helpen ondernemers, MKB  met het vergroten van hun zichtbaarheid. Het proces naar een Unique Selling Point is tevens ook uw verhaal naar de markt, de uitkomst verwerken in  uw zoekprofiel, pitch of summary (bijv op LinkedIn).  

Met de E-Scan ondernemers krijgt u als ondernemer inzicht in uw ondernemers profiel: wat zijn de sterke en zwakke eigenschappen, kwaliteiten en welke denkstijlen  de boventoon voeren. Met veel tips en adviezen afgestemd op ondernemers worden u uitgedaagd om uit uw comfortzone te stappen en hoe zich te ontwikkelen om van een ondernemer te groeien naar een ondernemende ondernemer, een echte 'entrepeneur'.

Maar vooral volop gelegenheid om te ontspannen en de rust te ervaren.

voor meer informatie : info@jayaexperience.nl