MASTERCLASS "LINKEDIN VOOR ONDERNEMERS@SURINAME"

  

Wist u dat LinkedIn ook in Suriname steeds meer het social media-platform voor ondernemers met zakelijke klanten wordt? Super handig als uw doelgroep of opdrachtgevers in het buitenland zijn. LinkedIn biedt ondernemers kansen op het gebied van social media-marketing. Social selling wordt daarbij steeds vaker gebruikt, maar niet iedereen begrijpt nog goed wat het is en wat het inhoudt. Het is een proces voor branding, leadgeneratie,klanten te werven, omzet te vergroten !... maar hoe ?

Tijdens deze masterclass leert u meer over de LinkedIn company page, de basis van uw LinkedIn-marketingstrategie. Het instellen van social selling met LinkedIn zodanig dat het vóór u gaan werken. Tips om het persoonlijke profiel zo optimaal mogelijk in te richten en uw marketingbereik sterk vergroten!

Deze masterclass is ideaal voor ondernemers die meer uit LinkedIn willen halen voor hun business. meer omzet … dus zichtbaarheid.

Heeft u meer dan 250 LinkedIn connecties en bent u bereidt om 15 minuten dagelijks aan uw linkedIn strategie te besteden (1 uur en 45 min perweek) om de kracht van LinkedIn zelf ervaren met een bedrijfspagina op LinkedIn. Meld u dan aan voor de unieke masterclass in Suriname.

Kosten voor deze masterclass: 150 euro (incl 1 uur advies bij opzetten LinkedIn strategie na de masterclass, op afspraak)


In 2,5 tot 3 uur gaan we aan de slag met o.a.:

  • doelstellingen en doelgroep.
  • uitleg over succesvolle marketing strategieën.
  • zinvol netwerk opbouwen en vinden van leads
  • zakenpartners vinden en kom met hen in contact.
  • hoe schrijf men goede content en wat is social selling

Werkwijze: u neemt uw laptop mee en gaat tijdens de training zelf meteen aan de slag. Dit garandeert dat u snel een compleet en optimaal persoonsprofiel en een helder en ingevuld bedrijfspagina die beide goed vindbaar zijn, dus uw zichtbaarhied gelijk vergroten.

Wat is nog meer inclusief bij deze masterclass?

  • uitgebreide feedback op uw bedrijfspagina en updates nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd na de training,
  • ondersteuning op momenten dat u vastloopt met LinkedIn functies. U krijgt ondersteuning per telefoon, mail of Skype,
  • uitbreiding van uw netwerk tijdens de training, waar u andere ondernemers zult ontmoeten

Heeft u vragen over deze LinkedIn masterclass?

voor aanmelden stuur mij hieronder een bericht of mail naar: mila@ondernemershuis.sr

https://www.linkedin.com/pulse/jouw-ideale-linkedin-profiel-met-15-tips-mila-bahadoersing

MASTERCLASS LINKEDIN BEDRIJFSPAGINA