Ondernemershuis Paramaribo "Business in the City"

Ondernemershuis Paramaribo ( incubator) heeft een groei programma voor ondernemers met als doel het opzetten en bestendigen van een ondernemers community en het bevorderen van ondernemersklimaat & international business in Suriname. Met het starten van pilot projecten en startups met opschaalbare modellen in de agri- agro, toerisme , ict, dienstverlening en upcycling voor meer economische zelfstandigheid en vergroten van de markt door middel van waardeketen (value chain). Ons streven is om tussen 2018 en 2023 minimaal 100 projecten, opschaalbare modellen/startup's in de agri- agro, toerisme , ict, dienstverlening, duurzaam ondernemerschap met innovatieve ondernemers voor het vergroten van de marktaandeel en circulaire bedrijfsmodellen en waardeketens (Sustainable Development Goals)

OHP heeft mede als doel het effectief aantrekken en begeleiden van buitenlandse investeerders en ondernemers gedurende het hele proces van het zoeken naar en opzetten van zaken Suriname. Ondernemershuis Paramaribo richt zich ook op het begeleiden van lokale bedrijven die internationaal zaken willen doen. Met een BusinessCircle voor durfinvesteerder en Angel Investors.

De missie van Ondernemershuis Paramaribo is om continu en effectief directe investeringen aan te trekken en om de export van lokale producten en diensten te bevorderen en te stimuleren.

Met de Pitch Challenge waarbij we innovatieve ondernemers en start-ups een platform bieden met mentoren en investeerders. De Challenge wordt afgesloten met een Pitch-event, en een aanmoediging prijs en mogelijke investeringskansen.

Onze Coworking space heeft flexibele werkplekken en willen wij ondernemers helpen bij het vergroten van hun netwerk en samenwerkingen. Wij zorgen voor inspirerende kant en klare werkplekken zodat u zich op uw opdracht kunt concentreren en u tijd heeft om dat te doen wat u het allerliefste doet. Onze unieke meerwaarde is dat wij een team van expert hebben voor advies en mentor begeleiding; het schrijven van een gedegen ondernemersplan bestendigen van hun bedrijf en te ontwikkelen. Onze trainers/mentors zijn zelf ondernemer en autoriteit op hun vakgebied. Zij brengen graag hun kennis op een inspirerende manier over aan u. Waarbij met de technologische mogelijkheden en kansen het mogelijk om van uit de Suriname een bedrijf te hebben en de hele wereld te bereiken.

info@ondernemershuis.sr
+597 - 8576522
+31 637030311
Ondernemershuis Paramaribo staat ingeschreven onder KKF 70920 Jaya Experience

Ondernemende ondernemers gezocht.
Het Ondernemershuis Paramaribo is meer dan een bedrijfsverzamelgebouw bestemd voor professionals, innovators, pioniers, denkers,doeners, dromers, entrepreneurs, vakspecialisten,omdenkers, startups uit diverse sectoren die positieve, innovatieve en duurzame impact binnen het bedrijfsleven als doel hebben.

Uiteraard zijn bedrijven die diensten leveren aan bovengenoemde ondernemers of investeerders van harte welkom in het Ondernemershuis Paramaribo


Waarom een Ondernemershuis in Paramaribo?
Het streven van het Ondernemershuis is ervoor te zorgen dat er een locatie ontstaat van innovatie en inspiratie die op een laagdrempelige doch professionele wijze benaderbaar en ter beschikking komt van professionals en creatievelingen.

Wat heeft het Ondernemershuis nog meer te bieden? OHP- Mastercours Ondernemerschap helpt zelfstandigen en MKB-ondernemers om hun bedrijf naar een hoger plan te tillen met praktijkgerichte en op maat gemaakte workshops en trainingen. Deze sluiten aan op de specifieke kennisbehoeften van de ondernemers in Suriname.

Mastercourse Ondernemerschap in 5 bijeenkomsten hoort u van experts hoe u meer rendement en bedrijfgroei met uw bedrijf realiseert.

1) Mastercourse Ondernemerschap - Karaktervol positioneren.

2) Mastercouse Ondernemerschap - Businessplan volgens de beproefde -methode

3) Mastercourse Ondernemerschap - Social Selling en Social media Strategie

4) Mastercourse Ondernemerschap - Contentmarketing

5) mastercourse Ondernemerschap - Klantgerichtheid: van klanten bloeien naar binden


Ondernemershuis Paramaribo als business incubator

Het is natuurlijk aantrekkelijk en inspirerend om samen met andere ondernemers bij elkaar te zitten en samen op trekken. U kunt makkelijk de kosten voor huisvesting, receptie, support en de printer delen. Het Ondernemershuis Paramaribo is een business incubator versterkt met gespecialiseerde diensten die een snellere ontwikkeling van uw bedrijf bevorderen. Denk aan matchmaking, een netwerk van specialisten, investeerders en potentiële klanten. Maar ook directe ondersteuning variërend van secretarieel tot subsidies en marketing. U begrijpt dat de werkelijk waarde zit in het feit dat Ondernemershuis Paramaribo in staat is om u te helpen uw bedrijf succesvoller te maken. De huisvesting is weliswaar een belangrijke voorwaarde, maar de echte waarde zit in de ervaring met het kweken van ondernemingen die gebaseerd zijn op duurzame kennis en expertise.


Enkele voordelen op een rij :

Startup Accelerator programma "OndernemersNest" Challenge

Flexwerkplekken en Co-workingspace vanaf 5 usd perdag deel of 100usd onbeperkt permaand

24/7 toegankelijk tot werkruimte optie*

Begeleiding, support , advies, bemiddeling bij international business

Koffie, lunch en parkeerfaciliteiten

Speciale tarieven v.d. huur van vergaderruimten/trainingsruimte

ledentarief bij trainingen en OHP-Mastercourse ondernemerschap

Receptiediensten (postadressen indien nodig)

Gezamelijke business events & netwerk bijeenkomsten

Ondernemerstraject - coaching bestendiging

Matchen BusinessCirkel/Business Angels

Informatie:

Mila Bahadoersing : +597-8576522

zie onderstaand info-formulier voor opmerkingen of vragen.

**Ondernemershuis Paramaribo is een handelsnaam van Jaya Experience @KKF Suriname