Incentive Suriname

Jaya Experience & Incentive biedt als SurinameXpert duurzame zakelijke reisevenementen in Suriname 'MICE op maat' voor bedrijven en organisaties. Dit zijn meetings, incentives, congressen, events, sportreizen, trainingskampen, inspiratiereizen en businessclub reizen.

Mila Bahadoersing onderneemster van Jaya Experience & Incentive heeft haar sporen verdiend met het organiseren van de meest uiteenlopende en uitdagende incentive ter wereld, als onderneemster van ThomasCook franchise. Heeft zij in al die jaren ervaren dat ”Niet de bestemming het belangrijkste is , maar het resultaat”. Beleving is uiteindelijk wat echt telt. Samen met haar partners zoeken zij naar de beste opties voor de perfecte beleving en verwachtingen voor haar opdrachtgevers met het gewenste Wow effect en kippenvel momenten.

Vanaf 2017 richt Jaya Experience & incentive zich exclusief op duurzame zakelijke reisevenementen naar Suriname en de promotie als Destination Management Company (DMC).
Organiseert daarbij tevens buitenlandse beursreizen & incentive speciaal voor het Surinaamse bedrijfsleven.
Tevens ondersteunen zijn de lokale agenten, touroperator en ondernemers met omzetten zijn hun bedrijfsidee naar duurzaam MVO in Toerisme.

Duurzaamheid met respect voor natuur en cultuur betekent ook dat wij direct werken met de bewoners uit de dorpen en districten. En dat wij onze gasten en opdrachtgevers zoveel mogelijk direct in contact brengen met de bewoners. Wij kopen zoveel mogelijk lokaal in en laten geen afval achter tevens proberen wij het gebruik van plastiek afval te beperken. Betalen onze leveranciers een eerlijke prijs. Ook vragen we onze reizigers niets (mee) terug te nemen met uitzondering van mooie herinneringen en foto’s gemaakt van deze fotogenieke bestemming met respect aan haar bevolking. We nemen u mee naar ongerepte natuur en laten je met respect kennis maken met de gastvrijheid van de lokale districten en hun diversiteit van culturen, tradities en werkwijzen, zodat ook in de toekomst reizen nog mogelijke is en de bevordering van de duurzaamheid.

Jaya Experience & Incentives is de promotor van district toerisme & duurzaam toerisme in Suriname. Bedient daarbij de verschillende doelgroepen die er voor duurzaam toerisme en de economie toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers, bewoners en toeristen. Jaya Experience & Incentive wil door de kwaliteiten van de afzonderlijke ondernemers in duurzaam toerisme & MVO te bundelen, betere samenwerking stimuleren en gezamenlijk de marketing en promotie. Zij organiseert daarvoor bijeenkomsten, zoekt actief naar contacten met het bedrijfsleven en initieert projecten. Bedrijvenmarkt(beurs), beeldvorming, trainingen, begeleiding belangenbehartiging van de districten als gastvrij voor bedrijven en organisaties en als aantrekkelijk district voor zakelijke en toeristische bezoekers en bewoners en koppelt het zakelijke district en netwerk aan de marketing- en acquisitiestrategie van het district.
Wat moet leiden tot een ''Gastvrij Suriname'' en ontwikkeling van duurzaam toerisme.

Het vertrekpunt voor Jaya Experience & Incentive is om samen te werken en krachten te bundelen om in gezamenlijkheid duurzaam toerisme Eco in Suriname te blijven ontwikkelen en de lokale bevolking daarbij te betrekken. Het doel is het versterken van de economie van Suriname en de diversiteit van het couleur lokaal. De inzet is gericht op het bijdragen aan evenwichtige maatschappelijk verantwoord ondernemen en toeristische groei. Uitbreiding en behoud van toeristische activiteit moet ook leiden tot behoud en groei van de werkgelegenheid.


Tours, Hotels & More


Tours op maat speciaal naar uw voorkeur of bestaande trips voor uw geselecteerd en aangepast voor uw doel en wensen.

 

Waarbij de Suriname jungle belevenis, bruisende Paramaribo of het relax lokale leven het echt color lokaal in de districten uw groep zal verrassen en omamrmen.

Wij werken met diverse hotels & resorts in Suriname die onze goedkeuring hebben.

Uiteindelijk moet de locatie passen voor uw reis en groep, naar de wensen van de doelgroep.

Landgoed Lindes Lust

B&B @Saramacca Tijgerkreek
Ons ideaal is gasten te ontvangen in onze B&B die net als wij willen genieten van RUST, VRIJHEID en NATUUR.

Saramacca Experience

Tours op maat speciaal naar uw voorkeur of bestaande trips voor uw geselecteerd en aangepast.

Waarbij de Suriname jungle belevenis uw groep zeker zal verrassen.

Werken vanuit het buitenland

Maak ook kennis met district toerisme, ontmoet de lokale bevolking en beleef hoe zij leven.
Laat je inspireren en ontwikkel je ondernemen.